Maatschappelijk
Verantwoord Ondernemen

Internetbureau ADDEXX houdt zich aan de drie MVO-dimensies van ondernemen:

Normen en waarden

Internetbureau ADDEXX staat voor algemeen geldende normen en waarden. We doen correct zaken met onze opdrachtgevers en bouwen aan duurzame relaties. Met aandacht en inlevingsvermogen, inspelend op de behoefte van haar opdrachtgevers.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Internetbureau ADDEXX neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. We houden rekening met het milieu en hebben aandacht voor duurzaamheid. We maken voor de webhosting bijvoorbeeld gebruik van groene energie. Waar mogelijk houden we ook rekening met sociale omstandigheden.

Maatschappelijke betrokkenheid

Internetbureau ADDEXX is maatschappelijk betrokken en als stagebedrijf geaccrediteerd. We bieden bijvoorbeeld stageplaatsen aan voor studierichtingen als account management, marketing & communicatie en (web)applicatie ontwikkelaars. De stagiaires worden door ons uitgedaagd en intensief begeleid. Met als resultaat: een hoge waardering van de scholen voor stageperiodes bij ADDEXX.

Samenwerken, daar kom je verder mee

In het kader van het nieuwe werken staan wij open voor het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere ondernemingen en marktpartijen. Wij komen graag in contact met u.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

  Naam*
  Bedrijf*
  Email*
  Telefoon
  Onderwerp*
  Bericht
  *Verplichte velden

  Dank voor uw bericht!

  This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org