addexx_websites_banner2015

RESULTAATGERICHTE WEBSITES

Wij bouwen resultaatgerichte responsive websites waarmee uw bedrijf zich optimaal kan presenteren op internet. De websites zijn gebruiksvriendelijk en hebben een look-and-feel die aansluit bij uw huisstijl of boodschap.
Ook de content van uw website krijgt alle aandacht. De websitetekst moet uw boodschap immers helder overbrengen en uw doelgroep zo nodig aanzetten tot actie (call-to-action). Daarnaast moet de tekst zoekmachinevriendelijk zijn. Voor dit specialisme hebben wij ervaren tekstschrijvers in huis die uw tekst kunnen schrijven of redigeren.

Is uw website eenmaal online, dan is dat nog geen eindstation. Tenminste, als u een optimaal bedrijfsresultaat wilt behalen. Want daarvoor zullen met enige regelmaat met name zoektermen, relevante teksten en gerelateerde links bijgesteld moeten worden. Ook voor dit traject kunt u bij ons terecht.

Voor het realiseren en optimaal inzetten van uw website, doorlopen we diverse stappen met verschillende aandachtspunten. We noemen hier de belangrijkste.

PAGINA INDEX

Inventarisatie eisen en wensen
Plan van aanpak
Grafisch ontwerp
Content creatie
Functionele eisen en wensen
Zoekmachineoptimalisatie
Social media
E-mail Marketing
De techniek

 

Inventarisatie eisen en wensen

Elk webproject wordt door ADDEXX intensief begeleid.
We houden van korte lijnen en duidelijkheid. Daarom beginnen we met een inventarisatie van uw eisen en wensen. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die we in een persoonlijk gesprek met u doornemen. Het vertrekpunt van uw resultaatgerichte website.

Plan van aanpak

Nadat we uw wensen t.a.v. de vorm en inhoud van de website geïnventariseerd hebben, onderzoeken we hoe we die kunnen gaan realiseren. Essentieel is dat uw boodschap overgebracht moet worden en uw doelgroep bereikt moet worden. Om dat te bereiken stellen we – in goed overleg met u – een plan van aanpak op. Zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Grafisch ontwerp

Design is how it works’ (Steve Jobs)
Bij ADDEXX maken we mooie websites, met uw input. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw huisstijl en bij de ‘look and feel’ van uw bedrijf. Maar een website moet niet alleen mooi zijn. Hij moet ook gebruiksvriendelijk zijn en – heel belangrijk – uw boodschap overbrengen. Uw doelgroep moet zo nodig tot actie (Call-to-Action) kunnen overgaan. En daar richten we uw website op in. We passen innovatieve technieken toe zodat uw website niet alleen mooi maar ook functioneel is. Logisch dus dat we uw website ook responsive maken. Voor een optimale weergave op mobiele apparatuur zoals een laptop, tablet of smartphone.

Content creatie

Een belangrijk onderdeel van uw website is de tekst. Die tekst moet bondig en helder zijn en de boodschap goed overbrengen op uw doelgroep.  Ook moet de tekst zo zijn geschreven dat zoekmachines uw content goed kunnen indexeren. Want daardoor kunt u goed gevonden worden in de zoekresultaten van zoekmachines.
Bij ADDEXX kunt u uw teksten laten schrijven of redigeren. Onze professionele tekstschrijvers verzorgen graag de content van uw website.

Functionele eisen en wensen

ADDEXX maakt websites die aan al uw wensen voldoen. Wilt u een eenvoudige ‘platte’ website met alleen tekst?  Of een dynamische met interactieve mogelijkheden, zoals een contactformulier, e-mailnotificatie, een nieuwsbriefgenerator enz.? Onze webdevelopers staan voor u klaar!

Zoekmachineoptimalisatie

Goed geïndexeerd worden door zoekmachines is van groot belang voor uw bedrijf. ADDEXX biedt daarin optimale ondersteuning. Met o.a. zoekwoordenonderzoek, SEO-teksten en het creëren van linkstructuren. Zodat u via uw website meer klanten krijgt.

Voor meer informatie over zoekmachineoptimalisatie,  Online Marketing

Social media

Een wereld zonder social media is niet meer voor te stellen. Twitter, Facebook en LinkedIn, u kent ze wel. Maar weet u ook hoe u ze effectief kunt inzetten, voor een beter bedrijfsresultaat? ADDEXX kan u hierbij helpen. We stellen een social media marketingplan op dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen en gericht is op uw doelgroep. Samen met u bepalen we welke sociale platforms u het beste kunt gebruiken.  En we ondersteunen u in het gebruik ervan.

Meer weten over Social Media? Kijk dan bij Online Marketing.

E-mail Marketing

E-mail marketing is een van de beste manieren om uw doelgroep te bereiken. U kunt er bezoekers mee naar uw website halen en u vergroot uw bekendheid ermee. Maar hoe komt u erachter welke nieuwsbrief het beste bij uw bedrijf past? ADDEX biedt hierin ondersteuning. Wij zorgen dat uw nieuwsbrief aansluit bij uw huisstijl en de boodschap bij uw doelgroep terechtkomt. Samen met u kijken we naar de conversie ervan en passen daar zo nodig de volgende nieuwsbrief op aan.

Meer informatie over E-mail Marketing vindt u bij Online Marketing.

De techniek

Er zijn verschillende technische mogelijkheden om een website te realiseren. Bij ADDEXX maken we gebruik van open standaarden. Hiermee voorkomen we dat  klanten dure licenties van derden moeten aanschaffen. De technische oplossingen die we toepassen zijn gestandaardiseerd, robuust, betrouwbaar en aan doorontwikkeling onderhevig.

Voor webhosting maken we gebruik van LAMP (Linux Apache MySQL PHP). Als technieken gebruiken we o.a. (X)HTML, AJAX, Java. We gebruiken diverse content management systemen (CMS), zoals WordPress, Joomla, Typo3, Drupal enz. als basis voor uw nieuwe website. Afhankelijk van uw eisen en wensen stellen we een passend CMS voor.