Onderhoud
Web Service en Support

Web Service en SupportStructureel onderhoud van uw website of shop is belangrijk. Wij bieden Web Service en Support op maat. Zo kunt u onbezorgd gebruik maken van deze tools en blijven deze veilig en up-to-date.

Beveiliging

Naast het beveiligen van website door het uitvoeren van updates, is het belangrijk om gebruik te maken van een beveiligde verbinding. Dit kan door websites en shops te voorzien van een SSL/TLS-certificaat. Ook kunnen wij beveiligingscontroles uitvoeren om websites verder te beschermen tegen datalekken en aanvallen van buitenaf. Maak gebruik van onze Web Service en Support op maat.

Certificering

tls_addexx_iconEen SSL/TLS certificaat verbetert websites op twee manieren: door versleuteling van de verstuurde gegevens (data encryptie) en door een website echtheidscontrole (server authenticatie). Vooral wanneer klanten persoonlijke gegevens moeten invullen is het van groot belang dat dit veilig gebeurt. Bovendien geeft het klanten een vertrouwd gevoel wanneer in één oogopslag duidelijk is dat de website of shop is beveiligd.

Hoe herken je een SSL-certificaat?

Dit is zichtbaar in de adresbalk van de browser. Je herkent een certificaat doordat er “https://” voor de domeinnaam staat. Bovendien is er een icoontje van een slotje zichtbaar.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

  Naam*
  Bedrijf*
  Email*
  Telefoon
  Onderwerp*
  Bericht
  *Verplichte velden

  Dank voor uw bericht!