2017 het jaar van SSL en Javascript, is uw website al geschikt?

We bevinden ons op een keerpunt. 2017 zal het jaar worden waarin WordPress voorwaarden zal stellen aan de webhosting wat betreft het gebruik SSL (Secure Socket Layer). Ook Javascript zal een voorwaarde worden voor een prettige gebruikservaring. Evenals moderne PHP versies voor betere prestaties.

SSL en Javascript implementeren

2017 het jaar van SSL en JavascriptSSL betekent in essentie dat de koppeling tussen uw browser en de webserver is versleuteld. Iets dat u waarschijnlijk kent van het telebankieren. Het implementeren van SSL was lastig, kostbaar en tijd intensief. Moderne browsers en succesvolle projecten zoals Let’s Encrypt hebben dit aanmerkelijk versneld en vereenvoudigd. Dat Google SSL meeneemt in de weging van een website ranking draagt bij aan een snellere opmars van SSL.

Promotie

https_addexx_iconMet ingang van 2017 zal WordPress providers die SSL aanbieden promoten. Aansluitend zullen functies zoals API authenticatie worden beoordeeld in hoeverre deze zullen profiteren van SSL. Deze functies zullen dan alleen beschikbaar zijn indien SSL geïmplementeerd is.

De introductie van PHP7 brengt ook geweldige performance verbeteringen met zich mee. Alle credits aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

HTTPS overal

Niet versleutelde dataverbindingen zijn onveilig, onbetrouwbaar en bovenal te onderscheppen door derden. Het is aan de eigenaar of beheerder van deze diensten en verbindingen om dit proces te beveiligen en de privacy en integriteit te beschermen. In onderstaande video wordt door specialisten van Google hierop ingegaan tijdens de Google I/O  ontwikkelaars bijeenkomst.

Is uw site al gereed voor 2017 ?

  Naam*
  Bedrijf*
  Email*
  Telefoon
  Onderwerp*
  Bericht
  *Verplichte velden

  Dank voor uw bericht!